Поздравително писмо на демократичната общност към новостъпилия президент Джо Байдън

Поздравително писмо на демократичната общност към новостъпилия президент Джо Байдън

 

Автор: Илия Елияс 

(още от автора)

 

 

Екипът на Анблок успя да засече поздравително писмо на демократичната общност към новостъпилия президент Джо Байдън. То гласи следното:

 

   До ЦК на Демократическата партия на САЩ,
   От ЦК на Либерално-демократичната общност в България.

Скъпи другарки и другари,

Поздравяваме топло братската демократическа общност и демократическия американски народ по случай победата над тръмпофашизъма, с това официално събитие на встъпването в длъжност на новия американски президент другаря  Джо Байдън.


Скъпи американски другари, ние от братската българска либерална общност искаме да изразим пред вас нашите искрено топли поздрави за великата и безусловна победа на научния либерализъм над варварския тръмпофашизъм! Първият зашеметяващ удар беше нанесен в хода на Великата Ноемврийска революция, но врагът се оказа коварен, започна със своите спекулации, измами, увъртания, лъжи и безочия. Стигна се до опит за преврат, когато реакцията извърши най-злия акт на тероризъм в световната история. Но не успя! Смелите наши американски братя начело с другаря Байдън и другарката Харис премазаха реакцията и не ѝ дадоха да разпространи варварските си пипала в средите на геройския американски либерален народ. Ние от българската либерална общност предлагаме щатите, които минават от мръсните лапи на реакцията в свободната прегръдка на зрелия научен либерализъм, да бъдат обявени за щати-герои! 


Ние от българската общност сърдечно благодарим на нашите другари от американската общност за тази победа и за тържественото приключване на неумолимия исторически процес. Българската демократична общност продължава решително да се придържа към материалистическото учение на байдънолиберализма. На храбрия американски либерален народ можем да кажем само едно: дръжте се, другари, хубавото дойде!


Братската българска общност реши в ЦК с пълно единодушие да награди другаря Джо Байдън с ордена "Филип Димитров" .
Крепко ви стискаме ръцете, другари!                     

 

  От ЦК на Либерално-демократичната общност